Hestekiropraktik til alle hesteracer

Jeg er en uddannet dyrlæge der laver hestekiropraktik til alle hesteracer. Har din hest af den ene eller anden årsag problemer eller skavanker, kan jeg afhjælpe med en grundig og effektiv behandling.

En behandling inden for hestekiopraktik kan hjælpe mange heste med bevægelsesforstyrrelser. Nogle gange løser det problemerne alene, og andre gange må hestekiropraktik kombineres med andre typer af dyrlægebehandlinger før hestens problemer er løst. Jeg står til rådighed og kan træde til, hvis jeg vurderer, at din hest har behov for en behandling inden for hestekiropraktik.

Dybdegående hestekiropraktik af høj kvalitet

​Hestekiropraktik består af en grundig bevægelsesanalyse af hesten med en del neurologiske undersøgelser (undersøgelser af hestens nervesystem) samt selve undersøgelsen og behandlingen. Jeg er professionelle fagspecialister, der har stor faglig kompetence og indsigt i, hvordan man bedst muligt behandler og afhjælper en hest sine smerter.

Undersøgelsen og behandlingen udføres ved hjælp af hænderne og en dybdegående viden om teknikker og hestens anatomi, nervesystem og biomekanik. 

Undersøgelsen indeholder også vurdering af hestens tænder, beskæring og sadel og kan suppleres med røntgen og/eller ultralydsscanning hvis det er nødvendigt.

​​Bestil tid til en undersøgelse

Kan din hest have gavn af en behandling inden for hestekiopraktik, skal du være velkommen til at bestille tid til en forudgående undersøgelse, så jeg kan vurdere, hvad der er bedst i det konkrete scenarie. Undersøgelsen og behandlingen foregår stille og roligt, og de fleste heste nyder for det meste behandlingen.

Har din hest behov for behandling? SE HER

Bliv kontaktet af EquiMove ved at udfylde kontaktformularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere samt bestille tid på telefon 30 68 44 94. Du kan også skrive til en e-mail til equimove@equimove.dk.​

Firma​

​​EquiMove 

v/Dyrlæge Marianne Dahl-Jensen

CVR: 34568243

Kontakt

​​Telefon: 30 68 44 94

E-mail: equimove@equimove.dk