Hestekiropraktor til alle hesteracer

Jeg er uddannet dyrlæge og hestekiropraktor og har arbejdet med heste siden 1992. Jeg laver hestekiropraktik til alle hesteracer i Ry, Aarhus, Skanderborg og omegn. Har din hest af den ene eller anden årsag problemer eller skavanker, kan jeg afhjælpe med en grundig og effektiv behandling.

En behandling inden for hestekiropraktik kan hjælpe mange heste med bevægelsesforstyrrelser. Nogle gange løser det problemerne alene, og andre gange må jeg som hestekiropraktor kombinere kiropraktikken med andre typer af dyrlægebehandlinger før hestens problemer er løst. Jeg står til rådighed og kan træde til, hvis jeg vurderer, at din hest har behov for en behandling inden for hestekiropraktik.

Dybdegående hestekiropraktik af høj kvalitet

​Hestekiropraktik består af en grundig bevægelsesanalyse af hesten med en del neurologiske undersøgelser (undersøgelser af hestens nervesystem) samt selve undersøgelsen og behandlingen. Jeg er en professionel fagspecialist og hestekiropraktor, der har stor faglig kompetence og indsigt i, hvordan man bedst muligt behandler og afhjælper en hest sine smerter.

Undersøgelsen og behandlingen udføres ved hjælp af hænderne og en dybdegående viden om teknikker samt hestens anatomi, nervesystem og biomekanik. 

Undersøgelsen indeholder også vurdering af hestens tænder, beskæring og sadel og kan suppleres med røntgen og/eller ultralydsscanning hvis det er nødvendigt.

Hvad koster en hestekiropraktor?

​Den første behandling koster 1500 kr. og indeholder en omfattende gennemgang af årsagen til behandlingen, beskæring og beslag, bevægelsesanalyse samt en snak om tænder, bid og sadel. De efterfølgende behandlinger koster 1000 kr. Du kan se mere om mine priser her.

Har du spørgsmål til behandlingen eller prisen, er du velkommen til at kontakte mig.

​​Bestil tid til en undersøgelse hos din hestekiropraktor

Kan din hest have gavn af en behandling hos en hestekiropraktor, skal du være velkommen til at bestille tid til en forudgående undersøgelse, så jeg kan vurdere, hvad der er bedst i det konkrete scenarie. Undersøgelsen og behandlingen foregår stille og roligt, og de fleste heste nyder for det meste behandlingen.

Du kan kontakte mig på telefon 30 68 44 94. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til equimove@equimove.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

Er du i tvivl om din hest har behov for behandling? SE HER!

Jeg kan også hjælpe med:

Hestetandlæge| Hesteklinik| Halthedsundersøgelse| Hestekursus| Træning af heste 

Bliv kontaktet af EquiMove ved at udfylde kontaktformularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere samt bestille tid på telefon 30 68 44 94. Du kan også skrive til en e-mail til equimove@equimove.dk.​

Firma​

​​EquiMove 

v/Dyrlæge Marianne Dahl-Jensen

CVR: 34568243

Kontakt

​​Telefon: 30 68 44 94

E-mail: equimove@equimove.dk