EquiMove's 10 års jubilæum

GRATIS WORKSHOP 18. august klokken 9-15

I anledning af Equimoves 10 års jubilæum skal der være fest.
Jeg har arrangeret en hel dag med workshops, der alle giver dig informationer, du kan anvende til at forbedre træningen af din hest.
Hver gang jeg ser og behandler en hest, er der en en hel række af ting, jeg forholder mig til og vurderer. Ved hjælp af alle disse input laver jeg en helhedsvurdering af hesten og planlægger behandling og vejleder i træning mm.

Dagens workshops handler om alle de ting, vi som hesteejere og ryttere kan fokusere på at optimere.

Jeg, dyrlæge Marianne Dahl-Jensen, laver et indlæg om hestens krop og hvordan kroppen "sladrer" om hvordan hesten bruger sig når den bevæger sig. Jeg vil også fortælle om hvordan hesten via sit kropssprog kan signalere smerte (Pain Face mm.).

Susan Kjærgård fra Blue Berry Hill deler ud af sin store viden om hvordan heste lærer. Træning baseret på vidensbaseret læringsteori er vejen til klar kommunikation med hesten.

Stine Joy holder et indlæg om rytterens opstilling og indvirkning på hesten. Når Stine underviser mig og fokus 100% er på hvordan jeg sidder og hvad jeg gør, når jeg altid til et tidspunkt hvor jeg tænker: Whauuu han går godt. Meget tankevækkende.

Dyrlæge Christina Suntum holder et indlæg om hestens mundhule og vigtighed af at der er fri bevægelighed af tunge og kæber. Fokus på tilpasning af biddet til den enkelte hest.

Sadelmager Camilla Nielsen holder et indlæg om, hvordan sadlen påvirker hesten og hvorfor det er så vigtigt at sadlen passer til hesten og til rytteren.

Den sidste workshop er med to ekvipager der bliver undervist af Susan Kjærgård, Stine Joy og Sarah Gerding. Der er mulighed for input fra os andre på hesten, bid, sadel osv.

TIDSPLAN

9-9.50. Marianne Dahl-Jensen. Hestens krop. Tegn på smerte.

10-10.50. Susan Kjærgård. Læringsteori.

11-11.45. Stine Joy. Rytteropstilling og indvirkning på hesten.

11.55-12.40. Christina Suntum. Mundhule og bid.

12.50-13.35. Camilla Nielsen. Sadel tilpasning.

13.45-14.45. To ekvipager får input og undervisning

15-17. EQUIMOVES 10 ÅRS JUBILÆUMS RECEPTION

Tilmelding via Begivenhed på EquiMoves Facebook side

Sted: EquiMove, Tulstrupvej 131, 8680 Ry

Tid: 18. august 2019

INFO OM INDLÆGSHOLDERE:

Marianne Dahl-Jensen: Jeg er dyrlæge og grundlagde EquiMove for 10 år siden. Arbejder udelukkende med heste og bevægelse forstyrrelser hos hestene. Kombinerer min dyrlæge viden med kiropraktik, andre manuelle behandlingsmetoder og min viden om hvordan heste lærer, læringsteori, viden om sadel, træning mmm. www.equimove.dk

Susan Kjærgård: Har en baggrund som professionel springrytter med 14 år på landsholdet.
Har nu fokus på at videregive sin viden om læringsteori, heste træning, kommunikation og hestens anatomi/ biomekanik. Bag dette ligger en stor indsats på at erhverve forsknings- og vidensbaseret fakta om emnerne og derefter omsætte det i praksis til glæde for både hest og rytter.
Blue Berry Hill uddanner instruktører ud fra ovennævnte principper.
www.blueberryhill.dk

Stine Joy: uddannet level 2 instruktør i Centreret Ridning, er instruktør i Rytter Yoga, er Ortobionomi behandler. www.stinejoy.dk.

Christina Suntum: Dyrlæge og certificeret akupunktør. Forfatter til bogen Bag Biddet. Arbejder med tandbehandlinger, bid tilpasninger, rytter analyser og behandler med akupunktur og andre manuelle teknikker. www.hestemund.dk.

Camilla Nielsen. Er uddannet sadelmager fra Sadelmakeriskolen i Tärnsjö. Arbejder ud fra at sadlen skal passe både hest og rytter. Ved sadel tilpasning vurderes hesten i hvile og i bevægelse med rytter på.
www.fagsadelmageren.dk.

Sarah Gerding: Er BBH instruktør. Arbejder med uddannelse af heste og undervisning af hest og rytter. www.sarahgerding.dk

Jeg kan også hjælpe med:

Hestetandlæge| Hesteklinik| Halthedsundersøgelse| Træning af heste | Hestekiropraktor

JUBILÆUMS RECEPTION 18. august klokken 15-17

I anledning af EquiMoves 10 års jubilæum holder jeg reception.

Nye og gamle kunder, venner og forretningsforbindelser er meget velkomne.

Det bliver en uformel reception med mulighed for at få et lille glas, se klinikken og hygge og snakke med nye og gamle venner.

Jeg vil glæde mig til at se dig.

Dyrlæge Marianne Dahl-Jensen

Sted: EquiMove, Tulstrupvej 131, 8680 Ry

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

​​Tidligere kurser

Jeg har tidligere afholdt nedenstående kurser og gentager gerne succesen, hvis der er efterspørgsel på dette.

Klik ind på hver enkelt kursus og læs mere om formål, teori og praksis og skulle du være interesseret i en af nedenstående kurser, så kontakt mig endelig.

Bliv klogere på heste

Vil du vide mere om heste, er du velkommen til at tilmelde dig et hestekursus hos os.

Ønsker du at høre mere om en af mine kurser eller bestille tid, kan du ringe på telefon 30 68 44 94. Du kan også skrive til en e-mail til equimove@equimove.dk.​

Bliv kontaktet af EquiMove ved at udfylde kontaktformularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​​EquiMove 

v/Dyrlæge Marianne Dahl-Jensen

CVR: 34568243

Kontakt

​​Telefon: 30 68 44 94

E-mail: equimove@equimove.dk