Priser

​Jeg har her samlet nogen priser, så det er nemt at få et hurtigt overblik.

Kiropraktik

​Første behandling koster 1650 kr. Opfølgende behandlinger koster 1100 kr. Første behandling er dyrere fordi da den er mere omfattende med gennemgang af årsagen til behandlingen, bevægelsesanalyse, gennemgang af beskæring og beslag, snak om tænder, bid og sadel.

VIGTIGT: Er der mere end to heste i samme stald, der skal have en kiropraktisk behandling eller have raspet tænder, er der 10 procents rabat på honoraret.

Halthedsundersøgelse

​Prisen på en halthedsundersøgelser varierer meget alt efter hvilket problem hesten har og hvor omfattende undersøgelser der er nødvendige for at nå frem til en diagnose, blandt andet om der skal tages røntgenbilleder eller ultralydsscannes. Ofte ligger prisen fra 2500-5000 kr. Den efterfølgende behandling vil også variere.

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om netop din hest.

Rygundersøgelse

Igen kan prisen variere en del alt efter hvor omfattende undersøgelser, der skal til at komme frem til en diagnose.

Hvis der er mistanke om tætliggende torntappe/"Kissing snines" vil forløbet typisk være at jeg ser hesten under rytter, tager røntgenbiller af torntappene, lægger blokade og ser hesten under rytter igen. Prisen for den undersøgelse vil være 2500-3300 kr.

Efterfølgende aftales hvilket behandlingsforløb der skal være for hesten.

Tandbehandling

En rutinemæssig tandbehandling koster 1650 kr. Den omfatter rutinemæssig gennemgang af hestens hoved, kæbeled og nakke. Beroligende medicin. Skyldning og undersøgelse af mundhulen og tænderne, raspning af tandspidser og små bidkorrektioner.

Ved større korrektioner, fjernelse af ulvetænder og mere udtalte tandkødsproblemer vil der være et tillæg til prisen. Ved behov for kirurgiske indgreb som fjernelse af kindtænder m.m. henvises til kolleger med special ekspertise.

VIGTIGT: Er der mere end to heste i samme stald, der skal have raspet tænder eller have en kiropraktisk behandling, er der 10 procents rabat på honoraret.

Handelsundersøgelse

En klinisk undersøgelse i forbindelse med handel eller forsikring koster 2750 kr. Den kliniske undersøgelse laves efter Den Danske Dyrlægeforenings standarter. Hesten sederes/bedøves og der laves mundhuleundersøgelse med mundjern, lys og spejl. Handelsundersøgelse med ridning koster ekstra 500 kr.

​Kørsel

Kørsel afregnes efter antal kilometer mellem klinikken og opstaldningsstedet. Er der f.eks. 8 km i afstad koster det

8 x 8,75 kr.

KM pris 7 kr + moms = 8,75 kr.

Er I flere hesteejere der får behandlet heste i stalden samtidig deler I udgfterne til kørsel.​​

Bliv kontaktet af EquiMove ved at udfylde kontaktformularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere samt bestille tid på telefon 30 68 44 94. Du kan også skrive til en e-mail til equimove@equimove.dk.​

Firma​

​​EquiMove 

v/Dyrlæge Marianne Dahl-Jensen

CVR: 34568243

Kontakt

​​Telefon: 30 68 44 94

E-mail: equimove@equimove.dk