​Ring på telefon: 30 68 44 94

Mail: equimove@equimove.dk

KONTAKT OS HER

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Røntgen af hest​

Det digitale røntgen anlæg fra eKlin er det bedste på markedet. Det tager digitale røntgenbilleder af uhyre høj kvalitet.

Det er et direkte digitalt røntgen anlæg og det betyder at allerede få sekunder efter at billedet er taget kan det ses på skærmen. Kvaliteten af billedet kan staks vurderes og hvis der er behov kan der tages et ekstra billede. Hermed kan jeg sikre at røntgenbillederne altid er af meget god kvalitet så de kan bruges til en sikker vurdering af knoglernes sundhedstilstand.

​Hvis der er forandringer på hestens knogler kan det konstateres med det samme. For at få fuldt overblik over forandringernes omfang kan det være nødvendigt at tage flere billeder fra forskellige vinkler og det kan jeg gøre med det samme.

Da røntgen billederne er digitale kan de sendes i en simpel form via internettet eller de kan brændes på en CD og sendes i fuld kvalitet.​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 27 anmeldelser på ​Facebook

​​EquiMove v/Dyrlæge Marianne Dahl-Jensen   -   Tulstrupvej 131, 8680 Ry   -   Telefon: 30 68 44 94   -   E-mail: equimove@equimove.dk​   -   CVR: 31983088