​Ring på telefon: 30 68 44 94

Mail: equimove@equimove.dk

KONTAKT OS HER

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hestedyrlæge med egen hesteklinik​

Hvis du går, og leder efter en hestedyrlæge med egen klinik, så har du fundet det rette sted. Klinikken EquiMove er klar til at tage mod din hest. EquiMove er en hesteklinik, som ligger let tilgængelig på adressen Tulstrupvej 131, 8680 Ry (5 minutter fra motorvejen ved Låsby og under 15 minutter fra motorvejen ved Skanderborg). Derfor er det nemt at komme hertil, lige meget om man er fra Aarhus eller Skanderborg.

En hesteklinik med plads til både heste og hestedyrlæge

EquiMove er en hesteklinik, der er dejlig rummelig med et undersøgelsesrum med en undersøgelsesboks og et rum, hvor der kan udføres røntgen - og ultralydsundersøgelser og kiropraktiske behandlinger af en hestedyrlæge. Gulvene er beklædt med gummimåtter for at give et roligt arbejdsklima og gøre hesten mere tryg, fordi den står sikkert. Der er god plads og god tid til den enkelte hest og hesteejer.

I forbindelse med hesteklinikken ligger kontoret. Her er der gerne kaffe på kanden og bord og stole til et hvil eller til at udfylde papirer f.eks. i forbindelse med køb og salg af heste. Det er også her, hestedyrlægen er at finde, hvis der ikke er patienter på hesteklinikken.

Hestens bedste interesse i højsædet

Udendørs er der gode tilkørsels– og vendeforhold, så det er let at komme til og fra vores hesteklinik. Der er en super ridebane og et ridehus bygget med det bedste materialevalg, plads til longering på blød og fast bund og en mønstringsbane. I stalden er der mulighed for, at hesten kan blive fra dag til dag, hvis der er behov for det i forbindelse med undersøgelse og behandling af en hestedyrlæge på hesteklinikken.

Skriv en mail på equimove@equimove.dk for at høre nærmere.


​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 27 anmeldelser på ​Facebook

​​EquiMove v/Dyrlæge Marianne Dahl-Jensen   -   Tulstrupvej 131, 8680 Ry   -   Telefon: 30 68 44 94   -   E-mail: equimove@equimove.dk​   -   CVR: 31983088